31.9 C
New York
Tuesday, June 25, 2024

Mr Gray zoekt een Thuis * Dishevelled Bulldogs


Meet Mr. Gray

Mr Gray is een Outdated English Bulldog van 4 jaar (hij wordt deze zomer 5)
Hij is gecastreerd en het is een lieve lobbes die makkelijk is in de omgang met mensen, kinderen en andere honden. Wij zoeken voor hem een nieuw Thuis omdat zijn huidige baasje geen tijd heeft voor zijn zorg en aandacht.

Mr Gray kan alleen thuis zijn, slaapt dan in zijn mand. Sloopt niet in huis en is volledig zindelijk. Hij heeft een goede conditie en kan genieten van een lange wandeling maar vermaakt zich ook prima met lekker luieren.

We zoeken voor Mr Gray een Thuis waar hij alle liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Een plekje bij een baasje of gezin waar hij further in het zonnetje gezet zal worden en waar hij voor altijd magazine blijven. Mr Gray is makkelijk in de omgang met andere honden, loopt buiten ook altijd los. Dus een Thuis bij een andere sociale hond is zeker een optie. Bij katten is hij onbekend dus gaat de voorkeur uit naar een Thuis zonder katten.

Mr Gray is qua karakter ook wel een verleider 😉
Hij is gek op en wordt helemaal zacht van vrouwen en kinderstemmen en het is eigenlijk een grote child die aandacht en knuffels wil.

Hij is het verleden geholpen aan zijn oogleden (entropion) en is hiervan helemaal hersteld verder is hij updated wat betreft zijn vaccinaties. Hij verblijft op dit second nog bij zijn huidige baasje in Enschede. We zoeken een Thuis voor hem vanaf 1 april.

Wie geeft deze sociale en knuffelige Bulldog een liefdevol thuis?
Kan je Mr. Gray geen Thuis bieden, assist hem dan door dit bericht te delen ♥

Wil je Mr. Gray een Thuis bieden?
Vul dan het formulier in.

#Replace
We hebben ongelovelijk veel reacties gekregen voor Mr Gray
en ik ben druk bezig alle mensen die het formulier
hebben ingevuld terug te bellen.

Omdat het om honderden mensen gaat, kan dit wel even duren.
Mr Gray en wij zijn ieder geval superblij
dat er zoveel mensen gereageerd hebben ♥
Tussen alle mensen op de wachtlijst en alle mensen die gereageerd hebben zit het nieuwe baasje of de nieuwe familie van Mr Gray!

We zoeken ook een Thuis voor een Engels Bulldog stel voor 3 jaar

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Articles